Instagram

Follow Us

Image Alt

Предприемачество

Предприемачество

За работилницата

Да си предприемач също е изкуство! Да знаеш как да танцуваш с доставчици, клиенти, партньори и инвеститори изисква голяма гъвкавост. За да си предприемач, ти трябва и една голяма доза креативност, още от момента на раждане на бизнес идея. В тази работилница ще научите как да започнете бизнес от нулата с много игри, упражнения, реални примери ииии НАЙ-ЯКОТО - с много гости. Не какви да е гости, ами български предприемачи, които притежават успешни бизнеси. Те ще дойдат специално за вас и ще споделят своята рецепта за успех.

Възрастова граница: 16+

Надникнете зад кулисите на някой от проектите на вашия ръководител:

МИЛЕН РАЙКОВ

Милен е една от ключовите фигури във фестивалът The Bridge. Още от самото му създаване той е част от екипа и всяка година вдига планини и морета за нас.

Той е собственик и основател на фирмата DVE Events, която е главен партнюр на фестивала, но която е израстнала толкова много, че за по-малко от 10 години вече се намира на 3 континента.

DVE Construction, предлага пълен спектър от услуги за поддръжка на живота (LSA) и логистични решения за международни военни учения, мироопазващи операции и големи музикални фестивали на континентите Европа, Азия и Африка с над 237 успешно изпълнени проекта в 15 различни държави и екип от над 300 човека по цял свят.