Instagram

Follow Us

Image Alt

Breaking & Freestyle

Breaking & Freestyle

За работилницата

Искаме да направим кратък workshop, на който да поговорим малко за това как от нищетата в Бронкс се е зародила една форма на изразяване чрез танца. Ще раздробим начина на движение през съвременни движенчески техники и похвати, които активните хора могат да припознаят в движения от широк спектър физически активности. Целта ни е да обясним какво означава да опознае себе си чрез движение.

Ще обсъдим и фрийстайлът като основа в танците, която всеки танцьор трябва да има, за да успее да се забавлява и да открие собствения си стил. Движенията които ще ползвате са вашия арсенал на експресивност. Ще говорим как всъщност учим нови движения и как можем да изтанцуваме едно движение. За различни техники и начини на мислене, които ще помогнат на всеки танцьор.

Ще си говорим, танцуваме и фрийстайлваме на свобода!

Кога: 17ти Юли
В Колко: 17 часа
Къде: Facebook Live
Включи се на живо!

Dimitar Fling Goranov и Teodor Mitov Steady

Здравейте ние сме Fling и Steady от Footprintz.
Footprintz е независимо брейк крю от артисти, представящи брейк елемента на хип-хоп културата. Заедно с близки до нас хора, ние целим да запознаем младите хора с глобалната хип-хоп култура и да представим тази форма на изразяване. Като група, се състоим от 3 поколения танцьори, обединени от желанието да танцуват и да се изразяват. Участвали сме в медийни формати под други имена и като индивидуални артисти, но целите на крюто са да запазим есенцията и ценностите на тази култура.