Instagram

Follow Us

Image Alt

Movement Lab

Movement Lab

За работилницата

Този клас ще бъде комбинация от различни методи на работа, чрез които да разгърнем усещането си за движение и да генереираме нови идеи. Първата част от уъркшопа ще предостави комбинация от упражнения, които да подготвят тялото и да увеличат неговата ефективност и контрол, след което ще се премине към импровизационни техники подходящи за всякакви нива, чрез които се изследват нови качества на движението, както горе, така и на земя. Уъкршопът ще ни помогне да излезем от комфортната си зона по комфортен начин и да изненадаме самите себе си.

Предизвикателство от Влади: Направете кратка импровизация и споделете с нас вашия и танц в специално направената група.

Кога: 15ти Юли
В Колко: 17 часа
Къде: Facebook Live
Включи се на живо!

ВЛАДИМИР ГРУЕВ а.к.а FREAX

Влади танцува от 12 години, като изгражда нетипичен стил – комбинация от брейк и съвременен танц.

В началото се състезава като бибой в държави като Англия, Франция, Холандия, Словакия, Чехия, Словения, Гърция, България, Сърбия като печели множество първи и втори места.

Последните години се съсредоточава върху театрална работа и почва да изследва допирните точки между брейка и съвременния танц и как тази комбинация би могла да се използва за разказването на истории.

Голямо влияние в развитието му оказват работата с хореографите Джонзи Ди, Джонатън Бъроус, Марсо Ривиери, Сай Роулинсън, Юкико Масуй, Нику Чаудари и участието му в платформи като Back to the Lab, Open Art Surgery и B-Side Lab.

През 2016 става част от колектива Wayward Thread, с който създават представления, поставени на едни от най-големите и утвърдени сцени за танцов театър в Англия и чужбина