Instagram

Follow Us

Image Alt

Музикална Лаборатория

Музикална Лаборатория

За работилницата

Мини лаборатория за музикална култура. Ще хвърлим един поглед върху стиловете от Барока до Рока и ще видим, че нотите не се пишат твърде трудно. Ще посетим истински оркестър и ще разберем разликата между цигулка и виола. Ще надникнем полу на шега, полу наистината в света на професионалните музиканти на и зад голямата сцена. Ще работим върху уменията за писане на песни и как да създаваме грабващи мелодии и лирики.

Тази работилница е създадена с цел да помогне на всички талантливи музиканти. Ще се провежда всеки ден, като част от програмата на всички музикални работилници.

ВЕЛЯН ВАНКОВ

За Велян музиката е като водата и въздуха, дори понякога се наводнява от звуци. От малък свири на различни инструменти. Завършва Музикалното училище, Музикалната академия, преподава, свири в разни оркестри, пее (най-често наум или на глас на The Bridge) и какво ли още не.

От второто издание на фестивала до ден днешен се чувства свързан с голямото приключение The Bridge. Съзнателно и несъзнателно обича: хората, танците, театъра, планината, водата, йога на смеха 😉 , приятелите, палачинките, дирижирането, Видин и още куп неща.

БОЯНА ЖЕЛЯЗКОВА а.к.а БО

Бо е най-цветният човек на света! От малка учи цигулка, пее, танцува и се интересува от всички жанрове, стилове и направления, клончета и клони на музиката. Може да импровизира или да направи представление по всяко време. Любимка на всички деца, с подход и внимание към всяко едно. Може да прави музика, както в Музикалната академия, която завършва, така и на всяко друго място на планетата.

А ето и ТУК можете да намерите още информация за Бо и нейната кариера.