Instagram

Follow Us

Image Alt

Пеене

Пеене

За работилницата

В работилницата по пеене няма да ви се налага да пиете сурови яйца, защото нашият екип знае доста трикове за подгряване на гласните струни и няма търпение да ви научи. Ще усвоите нови подходи, ще достигнете нови висоти, но най-важното е, че ще се забавлявате през цялото време. Ще имате възможност да участвате в група и даже да преодолеете сценичната си треска (ако имате такава 😉)

ПАОЛИНА МАЛЕШКОВА а.к.а Поли

Студент е по поп и джаз пеене в Националната музикална академия. Пее и свири на китара в джаз формацията Полифони, с която изпълняват много и различни парчета, като някои са авторски композиции.

Занимава се с музика от ранна детска възраст, като е участвала и печелила десетки конкурси на национално и международно ниво.

Освен талантлив музикант, тя е и симпатичен и ведър човек от Северозапада, с когото винаги ще е усмихнато!

КРИСИ ГЕРДЖИКОВА

Занимава се с музика от малка. Завършила е Музикалната академия в София със специалност Пиано. Продължава музикалното си образование с магистратура в академията.

От 2017-та работи в детски хор и дава уроци по пиано. Помощник в работилницата по пеене на The Bridge от 5 години. Тази година с голямо вълнение пак!