Instagram

Follow Us

Image Alt

Кино актьорство

Кино актьорство

За работилницата

Камерата е много по-различна от сцената. Тя улавя и най-малката мимика, поглед, всяка мисъл, която мине през главата ни. Преди да се впусна в някоя нова роля, обикновено отделям известно време за самоподготовка, за да “вляза в главата” на героя си, да се науча да живея, както ТЯ живее. В работилничката за актьорство в киното ще гледаме, ще обсъждаме, ще се учим от големите. Ще научим и някои важни правила, за момента, в който отидем на терен, а също и как да се подготвим за кастинг.

ЛУИЗА ГРИГОРОВА-МАКАРИЕВ

Луиза Григорова-Макариев е актриса. Играе на щат в Малък Градски Театър Зад Канала от 2013та година, но участва в представления като гост актьор в театър София, Народен Театър, театър 199 и др.

Снимала е над 140 серии разпределени в 3 сериала – Стъклен дом, Дървото на живота и Откраднат живот. Има три филма зад гърба си, като в края на тази година излиза 4ти със заглавие “Диви и щастливи”.

Преди 4 години Луиза беше ръководител на работилницата по театър, а тази година се завръща с като ръководител на съвсем нова работилница!

ТЕА МАРКОВА

Теа Маркова е бивш състезател по мотокрос и настоящ каскадьор. Любовта и към киното и моторите се обединяват в едно и така тя вече е снимала в няколко филма и реклами.

Теа ще ни помогне за двигателната култура на актьора и за някои много ключови каскадьорски трика, които всеки от нас трябва да знае.