Instagram

Follow Us

Image Alt

DJ

DJ

За работилницата

Водещата идея на работилницата е да покаже основните техники, оборудване и актуални компютърни програми използвани за миксиране на музика, както и усвояване на умения и техника за постигане на краен продукт (DJ Set).
В рамките на работилницата участниците ще получат основни познания в теория на музиката, ще се запознаят с двете водещи компютърни програми за миксиране и ще запишат собствен DJ сет. В края на работилницата участниците ще имат възможността да покажат наученото пред публика в рамките на фестивала The Bridge 2019.

Необходими материали: слушалки (при възможност)

НИКОЛАЙ АТАНАСОВ а.к.а Skrugie

Ники е DJ и Turntablist от София, който се занимава професионално с музика от 7 години, непрофесионално от 20. Започва да колекционира грамофонни плочи докато учи в Германия, където се сдобива и с първите си грамофони. През 2012 година започва серия от хип хоп и фънк събития под названието Diggin’ in the crates, посветени на аналоговата музика. Година по-късно за първи път води workshop свързан с музика в столичният клуб Mixtape 5 с гост лектори DJ Static & Professor Groove от емблематичното WEFUNK Radio. Междувременно се занимава и с организация на събития с международни изпълнители като Ocean Wisdom, Dabbla & DJ Frosty.