Instagram

Follow Us

Image Alt

Handmade

Handmade

За работилницата

Готови ли сте за креативност и въображение, създаване и рисуване на чудеса от приказ, втори и даже трети шансове на така обичани предмети и още много други произведения на изкуството!!!

Необходими материали: Ако имате някакви стари материали, предмети, дрехи, обувки или каквото и да е било, на което си мислите че бихте могли да придадете нов живот, е добре дошло в работилницата

МИРОСЛАВА АСЕНОВА а.к.а Мира

От малка се занимава с различни видове изкуство пеене, рисуване, рециклиране, изработка на бижута, бродерия и какво ли още не. От няколко години е доброволец във Фондация “Марш на любовта”. Преди това е била част от Фондация “П.У.Л.С.” и техните младежки клубове, където открива колко много неща може да сътворява с ръцете си. По неин проект отваря Магазинче за неща ”Скакалец”, където доброволците на тази организация правят и продават своите произведения на изкуството.

Завършила “Интериорен дизайн” в гимназията, и бакалавърска програма по “Логопедия” и майнър-програма “Театър- Учене в трупа”.

„Обичам да претворявам света около мен с красиви ръчно изработени нещица и с голяма радост ще бъда част от екипа на Фестивала, вече като ръководител.

Края на 2018 отворихме Творилница “Арт и скок” и в момента водя ателиета по текстил и керамика с деца и младежи с проблеми в развитието