Instagram

Follow Us

Image Alt

Speed Interviews for Beginners

Speed Interviews for Beginners

Speed Interviews

Или по нашенски - Бързи интервюта за начинаещи. Казват, че музикант къща не храни. И за това много артисти се отказват от своето признание още преди изобщо да са вкусили плода на своя труд. Но винаги има алтернативни начини и в днешно време нищо не е невъзможно!

Нашите партньори от TELUS ще се присъединят към The Bridge тази година и ще преминат заедно с вас през стъпките за намиране на работа. От зараждането на самата идея, че имаш нужда от работа, която да съчетаваш с образованието си или изкуството ти. Ще ви помогнат да намерите правилните канали за търсене на работа. Докато стигнем до самия момент на подготовка на СВ (автография), изпращането, подготовката и провеждането на интервю за работа.
Не само ще ви подготвят, но и ще ви разкажат какво е социална придобивка и защо е важно да имаме договор.

И ако това не ви е достатъчно! То възможността да проведете индивидуално пробно интервю, без стрес или напрежението, което едно истинско интервю може да ви донесе, трябва да ви заинтригува, нали?
А да не споменаваме и индивидуалните насоки и съвети, които ще получите от екипа на TELUS.
На 15ти и 16ти ще имате възможност да участвате в ателието подготвено от TELUS. Съветваме ви да си запазите бързо своето индивидуално интервю, защото местата са ограничени!

TELUS в България

TELUS International има три офис центъра в България – два в столицата София и един в Пловдив. В допълнение към добре образованата и високо квалифицираната работна сила, България е сред една държавите в Европейския съюз с нисък оперативен разход, което я прави привлекателна възможност за разширяване на дейностите, като същевременно гарантира качествено обслужване. 

 За TELUS, тяхната култура е едно от конкурентните им качества. Тя подхранва техния иновативен подход за предоставяне на клиентски услуги и подкрепя развитието на технологиите от новото поколение. 

Ако нямате търпение да разберете повече за тях от гостуването им на The Bridge 2019 ви каним да посетите техния сайт:

telusintenational.com

Facebook: @TELUSInternational