Instagram

Follow Us

Image Alt

Видео Лаборатория

Видео Лаборатория

за работилницата

Мини видео лаборатория! Сигурно се чудите как го правят? Сигурно им отнема много време? Мини видео работилницата е тук да ви даде отговорите на тези въпроси! В тази работилница ще преминем през целия процес на създаване на няколко различни типа видео съдържание за интернет - от зараждането на идеята в главата ни, през разписването на сценария, подготовката за заснемането, самото заснемане, озвучаването, осветлението и монтажа. Ще покрием доста материал, така че задължително донесете желанието си за попиване на знания!

Ще имате възможноста да участвате в мини видео работилницата цели 4 пъти! Нашите прекрасни и мнооооого талантливи момчета са подговили за вас 4 отделни уоркшопа, които ще са отворени за всички желаещи. По-подробна информация за времето и мястото ще може да видите в програмата на феста.

ВЕСЕЛИН ТОНОВ

Веселин Тонов работи в сферата на аудио-визуалните изкуства от 2009-та година. От тогава той е част от целия процес около създаване на видеа: продуциране, заснемане, постпродукция и разпространение. Работил е в много български и чуждестранни продукции. Води и практични уъркшопи в областта на видео маркетинга. Типичен за него е нестандартният подход, с който подхожда дори към напълно “обикновени” видео предизвикателства.

Ако искате да видите всички чудни чудности, които е правил Веско, елате тук –> Light Hill – Креативни видео и фото решения

Българи+я

България, това сме НИЕ!Ако искаме да видим една по-добра България,нека бъдем по-добри българи!___________________________________________Заснемане и обработка:Веселин Тонов / Веселин ТоновПо идея на:Sammy Karakolev / SAMMY___________________________________________Благодарим на всички, които се включиха в проекта!Без вас, той нямаше да бъде възможен!

Публикувахте от Light Hill - Креативни видео и фото решения в Четвъртък, 24 май 2018 г.
КРИС ЗАХАРИЕВ

Крис Захариев е един от популярните влогъри в България и сега ще бъде с вас на  The Bridge Fest!

В своя канал той качва от забавни скечове до мотивиращи социални кампании. Учи кино режисура в НАТФИЗ. Създател на документалния уеб-сериал „Да Се Изгубиш Нарочно“. Обича залези, приключения и неразказани истории. Работил е с брандове като HUAWEI, VISA, CARTOON NETWORK, TELENOR и др. Вярва, че можеш да си млад човек в България и да сбъдваш мечтите си тук.

Много силно ви съветваме да последвате канала на Крис –> YouTube